Η ατζέντα της Τετάρτης

Η απόκτηση ιδίων μετοχών και η έγκριση έκδοσης κοινών ομολογιακών δανείων αντίστοιχα αποτελούν τα βασικότερα θέματα που θα συζητήσουν στις σημερινές γενικές τους συνελεύσεις οι εταιρίες Ιντραλότ και Ασπίς Πρόνοια. Επίσης, η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, ενώ στον Αστέρα της Βουλιαγμένης λαμβάνει χώρα η 7η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στον χώρο του Village Center, που βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής, επί των οδών Φραγκοκλησιάς και Γρανικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη εκ νέου απόφασης για την απόκτηση από την εταιρία ιδίων μετοχών, μέσω του Χ.Α. και μέχρι ποσοστού 10% επί του συνόλου των υφισταμένων σήμερα μετοχών αυτής, λαμβανομένων υπόψη των ήδη αγορασθεισών από την εταιρία - σύμφωνα με την από 15.03.02 σχετική απόφαση των μετόχων αυτής- και καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των νέων αγορών, ως και του χρονικού διαστήματος μέσα στο οποίο αυτές πρέπει να εκτελεσθούν. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την τήρηση των νόμιμων προς τούτο διατυπώσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις και τους όρους του άρθρου 16 παρ. 5-7 του ΚΝ. 2190/1920, ως ισχύει.

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι (8ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση έκδοσης κοινών ομολογιακών δανείων και παροχή εξουσιοδοτήσεως. 2. Έγκριση συμβάσεων και συναλλαγών κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920. 3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Astir Palace, στη Βουλιαγμένη, η 7η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση και τίτλο: ”Leadership Strategy for the Strengthening of Transatlantic Ties - The Role of Europe and USA”.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Χ.Κ.Θ.), διοργανώνουν, στις 17:00 έως 20:00 μ.μ, στην αίθουσα του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18), επενδυτική ημερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των παρακάτω εισηγμένων εταιριών: Αλουμύλ Μυλωνάς, Lamda Development και Π.Γ. Νίκας.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: ”Τηλεπικοινωνίες και πληροφορική στη σύγχρονη επιχείρηση - Η συμβολή του e-business στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων”, στις 18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (αίθουσα ”Αλέξανδρος”).

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΥΜΕ, στην οποία θα ανακοινώσει τη θέση σε λειτουργία του Συστήματος Επικοινωνιών των Υπηρεσιών Επείγουσας Επέμβασης, μέσω γραπτών μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας, για την εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v