Η ατζέντα της Τρίτης

Την τακτική γενική της συνέλευση πραγματοποιεί η Ελληνικη Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου με βασικότερο θέμα της την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης του 2002, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.181.450 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Esperia Pallace, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31.12.2002, καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2002. 3. Έγκριση αποζημιώσεων/αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2002 και προέγκριση αποζημιώσεων/αμοιβών για τη χρήση 2003. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2003 και έγκριση της αμοιβής τους. 5. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους. 6. Παροχή αδείας του άρθρου 23 του Ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρίας.

Διάφορα

Στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας, πραγματοποιείται Τριμερής Διάλογος στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομίας & Οικονομικών, Γ. Φλωρίδη, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου του συμβουλίου υπουργών Προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Επιτρόπου σε θέματα Προϋπολογισμού, Μ. Schreyer, και του προέδρου της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τ. Wynn.

Επίσης, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν και αξιωματούχοι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κύριο θέμα του Τριμερούς Διαλόγου είναι: Ο τελικός καθορισμός του δημοσιονομικού πλαισίου για την περίοδο 2004 - 2006 λόγω της διεύρυνσης.

Μετά τη λήξη των εργασιών του Τριμερούς Διαλόγου θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 11:30 π.μ., στην Αίθουσα Α΄ του Ζαππείου Μεγάρου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.181.450 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών. Ετσι, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 4.181.450 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS118003003.



Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στην παροχή υπηρεσιών Μαρτίου.

- Πωλήσεις οχημάτων Μαρτίου.

- Κατασκευαστικές δαπάνες Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Έρευνα καταναλωτικού αισθήματος Μαρτίου.

Αγγλία

- Επιχειρηματική έρευνα του CBI (Confederation of British Industry).

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός επιτοκίων χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v