Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ατλάντικ και Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με βασικότερα θέματα τη λήψη απόφασης για απόκτηση ιδίων μετοχών και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές Συνελεύσεις

Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, Λεωφ. Βουλιαγμένης 516, με θέμα τη λήψη απόφασης για την απόκτηση από την εταιρία ιδίων μετοχών μέσω του Χ.Α. μέχρι το 10% του συνόλου των μετοχών της, με σκοπό την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.

Δίας Ιχθυοκ/γειες: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Σαλαμίνος 10, Πειραιάς, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους α) αποθεματικών, β) από τη διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και γ) του υπολοίπου των κερδών εις νέο, με διανομή δωρεάν μετοχών σε σχέση 2 νέες για κάθε 1 παλαιά. 3. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. της 31/12/2002 και τροποποίηση της χρήσης των Αντληθέντων Κεφαλαίων.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος και προσωπικών δαπανών Φεβρουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικού κλίματος του Πανεπιστημίου Mitchigan.

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας Φεβρουαρίου.

- Αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας Φεβρουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v