Η ατζέντα της Πέμπτης

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Πειραιώς Leasing με βασικότερο θέμα της την υποβολή και έγκριση των οικμονομικών καταστάσεων της 31/12/02. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και την Αγγλία, ανακοινώνονται βασικοί δείκτες, καθώς και στοιχεία οικονομικής δραστηριότητας για το μήνα Φεβρουάριο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Αthens Plaza, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2002 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2002. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2003 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Έγκριση διάθεσης κερδών. 5. Έγκριση αποζημιώσεως μελών Δ.Σ. 6. Έγκριση διανομής κερδών στο προσωπικό. 7. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. της ”Π.Leasing A.E.” για την διαχειριστική χρήση από την 1.1.2002 έως την 16.12.2002. 8. Απαλλαγή των τακτικών Ορκωτών Ελεγκτών της ”Π.Leasing A.E.” για την διαχειριστική χρήση 1.1.2002 έως την 30.6.2002. 9. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους 10. Επαναπροσδιορισμός αρμοδιοτήτων μελών του Δ.Σ. κατ’ επιταγήν των διατάξεων του Νόμου 3016/2002 για την εταιρική διακυβέρνηση. 11. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν 2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 12. Έτερα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η Hellas On Line, στα πλαίσια της στρατηγικής της συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο), πραγματοποιεί εκδήλωση στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”Divani Caravel” (αίθουσα ”Athens View”), για την παρουσίαση του επίσημου κόμβου της Ε.Π.Ο στο διαδίκτυο (www.epo.gr).

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρήστος Βερελής πραγματοποιεί συνάντηση με την πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στις 16:00 μ.μ.

Πραγματοποιείται συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 υπό την ευρεία σύνθεσή του.

Συνεντεύξεις τύπου

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης και αποπληρωμής του Προγράμματος Συνολικής Επιχορήγησης ”Ιδιωτικών ή/και Μικτών Βιομηχανικών Υποδομών στη Βόρεια Ελλάδα” που διαχειρίστηκε η Εταιρία Ανάπτυξης Ιδιωτικών Υποδομών Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (αίθουσα ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ ΙΙ), όπου παρουσιασθούν το έργο και οι δραστηριότητές της.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών Φεβρουαρίου.

- Κατανομή κονδυλίων Φεβρουαρίου.



Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις Φεβρουαρίου.

- Οικονομικά στοιχεία δημοσίου τομέα (Φεβρουάριος).

- Στοιχεία επιχειρηματικής έρευνας του CBI (Confederation of British Industry).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v