Η ατζέντα της Τετάρτης

Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Informatics με βασικό θέμα της την επανέγκριση της απόφασης της γ.σ. της 25/10/02 για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ, οι 20.121.710 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Βαλκάν Export, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Μηχανολογιστική είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο επεκτείνεται σε +18%.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της Ινφορματικς, που βρίσκεται επί της οδού Λ. Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επανέγκριση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 25/10/2002 για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

Διάφορα

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας, η εταιρία Vivodi Telecom πραγματοποιεί εκδήλωση – ενημέρωση στις 15:00 μ.μ., στην Αίγλη Ζαππείου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ, οι 20.121.710 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΕ”, ονομαστικής αξίας 4,90 ευρώ, με κωδικό ISIN GRS130003015, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split και την μετατροπή από 201.217.100 (ΚO) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια ενημέρωσης των χρηματιστηριακών εταιριών, η Notos Com Συμμετοχές παρουσιάζει, υπό τη διοργάνωση του ΣΜΕΧΑ, τις εμπορικές εξελίξεις, τα οικονομικά αποτελέσματα και τις προβλέψεις του ομίλου για τη τρέχουσα χρήση σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.

Η εταιρία Forthnet πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ποσοστό ανεργίας Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v