Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ντεσπέκ Πολυμέσα, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Marfin Comm είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα επωνυμία. Επίσης, οι μετοχές των εταιριών Εθνική Ασφαλιστική και Multirama είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής επί της οδού Μακρυγιάννη 20, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους Μετόχους αυτής, διενεργούμενη: α) με αναπροσαρμογή της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας, β) με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, τροποποιουμένων των οικείων άρθρων του Καταστατικού. 2. Αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της εταιρίας, τροποποιουμένου του άρθρου 1 του Καταστατικού αυτής. Σύνταξη του Καταστατικού της εταιρίας σε Ενιαίο Κείμενο. 3. Διάφορες Ανακοινώσεις. 4. Ο,τιδήποτε ήθελε κατά νόμον προταθεί.

Διάφορα

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο πραγματοποιεί την ετήσια συνεδρίασή του στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

H υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Βάσω Παπανδρέου, επισκέπτεται το Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, όπου θα παρουσιάσει στα μέλη της Επιτροπή Περιβάλλοντος, τις προτεραιότητες της ελληνική προεδρίας σε θέματα περιβάλλοντος.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της ””Η ΕΘΝΙΚΗ” (ΕΛΛ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ)” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών και έκδοση 21.517.800 νέων (ΚΟ) μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 6 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής 2,80 ευρώ. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.

* Οι μετοχές της εταιρίας ’MULTIRAMA ΑΕΒΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝ. &ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΥΛΙΚΟΥ’ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών με έκδοση 2.641.040 νέων (ΚΟ) μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 7 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής 2,05 ευρώ. Η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας δια του τύπου.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΣΑΡΑΝΤΗΣ A.E.B.E. BIOTEXNIA ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”MARFIN COMM ΑΕ ΣΥΜ/ΧΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα επωνυμία: ”COMM GROUP Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” και διακριτικό τίτλο ”COMM GROUP ΑΕ”.

Συνεντεύξεις τύπου

Στο πλαίσιο του φετινού SAP Business Forum, η SAP διοργανώνει συνέντευξη τύπου στις 13:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα Αφροδίτη), όπου θα παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και λύσεις, που μπορούν να βοηθήσουν οργανισμούς και επιχειρήσεις, μεγαλύτερου αλλά και μικρότερου μεγέθους, να αποκτήσουν ευελιξία, να επιτύχουν την κερδοφορία και να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατασκευές νέων κατοικιών Φεβρουαρίου.

- Άδειες κατασκευών Φεβρουαρίου.

- Συνεδρίαση της επιτροπής FOMC (Νομισματική Επιτροπή) της FED.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη λιανικών τιμών Φεβρουαρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του οικονομικού δείκτη ZEW (Μάρτιος).

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v