Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Νίκας και Αγροτική Ασφαλιστική, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 550.680 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Πουλιάδης, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει το έλλειμμα ισοζυγίου για τον Ιανουάριο.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Αγ. Στέφανο Αττικής, όπου και η έδρα της, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση για την αγορά ιδίων μετοχών, για τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν. 1969/1991 και άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως έχει αντικατασταθεί με την παρ. 3 του Π.Δ. 60/2001. 2. Διάφορες άλλες ανακοινώσεις. 3. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:30, στα Κεντρικά Γραφεία της, Λ. Συγγρού 163 - 5ος όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά ιδίων μετοχών προς στήριξη της χρηματιστηριακής τους τιμής (άρθρο 16 ΚΝ 2190/1920).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 550.680 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΒΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τον Δ/ντα Σύμβουλο, τα Διευθυντικά Στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 0,50 ευρώ. Έτσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 51.615.670 (ΚΟ) μετοχές.

Ημερίδες

Πραγματοποιείται επενδυτική ημερίδα παρουσίασης των εταιριών Μαθιός Πυρίμαχα, Π.Πετρόπουλος και Βογιατζόγλου Systems, στις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ., στο χρηματιστηριακό κέντρο Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16 – 18).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Φεβρουαρίου.

- Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει το έλλειμμα ισοζυγίου Ιανουαρίου.

Παρουσιάσεις

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Χρήστος Φώλιας, παρουσιάζει την Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου για το έτος 2002 στο αμφιθέατρο το νέου κτιρίου Διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82-84, Αθήνα), στις 18:00 μ.μ.. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στη 13:00 μ.μ., στα γραφεία της ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v