Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Intracom, Informatics, Δούρος και Stet Hellas, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην παράλληλη αγορά του ΧΑ οι 4.740.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Logismos Μηχανολογιστική ΑΕ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 5.025.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Alsinco, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών, ενώ οι μετοχές της εταιρίας ΜΕΑΓΑ Συμμετοχών είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα επωνυμία.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, το Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: Λήψη εκ νέου απόφασης για την απόκτηση από την εταιρία ιδίων μετοχών, μέσω του Χ.Α., μέχρι ποσοστού 10% επί του συνόλου των υφισταμένων σήμερα μετοχών αυτής, λαμβανομένων υπόψη των ήδη αγορασθεισών από την εταιρεία -σύμφωνα με την από 19/3/2002 σχετική απόφαση των μετόχων αυτής- και καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των νέων αγορών, ως και του χρονικού διαστήματος μέσα στο οποίο πρέπει αυτές να εκτελεσθούν. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την τήρηση των νομίμων προς τούτο διατυπώσεων, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο Νόμο (άρθρο 16 παρ. 5-7 του ΚΝ 2190/20, ως ισχύει).

ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην Πάτρα, Μαραγκοπούλου 80, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας, καθορισμός των βασικών όρων, καθώς και σχετική εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 16, του ΚΝ 2190/20 όπως ισχύει.

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην Αίθουσα Παρουσιάσεων της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, που βρίσκεται επί της οδού Λ. Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών μέσω του Χ.Α. 2. Πρόθεση συμμετοχής της εταιρίας είτε ατομικά είτε σε συνεργασία με άλλους (ένωση εταιρειών, κοινοπραξία, κ.λ.π.) σε διαδικασίες ανάληψης έργων του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. 3. Άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρείας.

Stet Hellas: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας (Κηφισίας 66, Μαρούσι), με βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση του σχεδίου ”Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μεταβίβασης Μετοχών” για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρίας με το διακριτικό τίτλο ”Telesoft Ελλάς A.E.” και διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή του.

Διάφορα

Ξεκινούν στον Αστέρα Βουλιαγμένης οι εργασίες της διήμερης Άτυπης Συνόδου των Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την προεδρία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στη Σύνοδο, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας, είναι η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας, το ζήτημα ανάπτυξης ευρωπαϊκών δυνατοτήτων για τη διαχείριση κρίσεων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Δράσης Δυνατοτήτων, και η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να αναλαμβάνει δράσεις σε χώρες, όπως η FYROM.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του για την Ελληνική Προεδρία, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) σε συνεργασία με την Ένωση Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων της Ευρώπης (UNICE) πραγματοποιεί εκδήλωση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, με την ευκαιρία της Συνεδρίασης της Επιτροπής μΜΕ της UNICE, στις 14:00 – 17:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Mακεδονία Palace (Θεσσαλονίκη).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, στον κλάδο ”ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”, οι 4.740.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΕ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΛΟΓΟΣ”, κωδικό ISIN GRS461003006 και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης 1,82 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Eισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 5.025.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ALSINCO AEE”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Έτσι, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 5.025.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, με κωδικό ISIN GRS441003001.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΑΓΑ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα επωνυμία ”VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ” με διακριτικό τίτλο ”VIVERE ΑΕ”.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Ιανουαρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Φεβρουαρίου.

- Επιχειρηματικά αποθέματα Ιανουαρίου.

- Στοιχεία βιομηχανικής παραγωγής Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου.

Σάββατο 15/3

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 15:00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος (8ος όροφος), Ακαδημίας 7, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συγχώνευση της Τράπεζας ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE με την ΑΕΕΧ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕ με απορρόφηση της δεύτερης από τη πρώτη και έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

Ημερίδες

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Εμπειρίες από την εφαρμογή σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης και βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας”, στις 09:00-14:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v