Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία New Millenium, ενώ η εταιρία Τιτάν πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Στην Αγγλία και τη Γαλλία ανακοινώνεται ο δείκτης τάσεων στον τομέα της μεταποίησης για το μήνα Φεβρουάριο, ενώ στις ΗΠΑ ανακοινώνεται ο δείκτης τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών του ιδίου μηνός.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

NEW MILLENNIUM INVESTMENTS Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott αίθουσα ”Ρόδος”, επί της Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της (2ης) δεύτερης εταιρικής χρήσης, που έληξε την 31-12-2002 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της δεύτερης (2ης) εταιρικής χρήσης. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την τρίτη (3η) εταιρική χρήση και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συμμόρφωση με τον ν. 3016/2002 σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση. 5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Τιτάν πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Συνέδρια

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει το 8ο Banking Forum, με θέμα: ”Πληροφορική και τράπεζες: Συμβολή στην επιχειρηματική εξέλιξη. Διαπιστώσεις, κατευθύνσεις, προοπτικές”, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott. Το forum θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Φεβρουάριος).

- Εκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές το χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v