Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ελεύθερη Τηλεόραση με βασικό θέμα την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και τον καθορισμό της ιδιότητας κάθε μέλους του, ενώ οι εταιρίες Telestet και Fourlis ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα του 2002. Επίσης, η εταιρία Notos Com Συμμετοχές παρουσιάζει, σε σχετική εκδήλωση, τις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις της χρήσης του 2002, καθώς και τις προοπτικές του 2003.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 40, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός της ιδιότητας κάθε μέλους του ως εκτελεστικού, μη εκτελεστικού και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού.

Οικονομικά αποτελέσματα

Ο όμιλος Fourlis ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2002, τους στόχους του 2003, αλλά και τις προοπτικές του στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Esperia Palace Hotel (Σταδίου 22, Αθήνα).

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια εφαρμογής των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης

και με σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών για τις εξελίξεις του ομίλου και τις προοπτικές του, η διοίκηση της Notos Com Συμμετοχές, παρουσιάζει τις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις της χρήσης 2002, καθώς και τις προοπτικές και προβλέψεις για το 2003, στη 13:00 μ.μ., στην αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ολυμπία).

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Telestet ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002, σε σχετική συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 11:30 π.μ., στην Αίγλη Ζαππείου.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Επιχειρηματικκή έρυενα του CBI (Confederation of British Industry).

Γαλλία

- Αποτελέσματα έρυενας καταναλωτικού αισθήματος Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v