Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και Επενδύσεις Εργασίας με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγχώνευση της τράπεζας EFG Eurobank με την Επενδύσεις Εργασίας με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και thn έγκριση του σχεδίου συμβάσεως συγχωνεύσεως.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο ”Αμαλία”, Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συγχώνευση της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με την Α.Ε.Ε.Χ. ”Επενδύσεις Εργασίας Ανώνυμος Εταιρεία” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών και ταυτόχρονη αύξησή του λόγω της συγχωνεύσεως, με παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού, συνεπεία των ανωτέρω μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 3. Ανακοινώσεις.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος (8ος όροφος), Ακαδημίας 7, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συγχώνευση της Τράπεζας ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE” με την ΑΕΕΧ ”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.” με απορρόφηση της δεύτερης από τη πρώτη και έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

Ημερίδες

Η Capital Link (ΕΛΛΑΣ) ΕΠΕ διοργανώνει την 1η ημερίδα παρουσιάσεως ελληνικών εισηγμένων εταιριών για το 2003 που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χ.Α. (Σοφοκλέους 10, Αθήνα). Οι εταιρίες που θα παρουσιαστούν είναι οι: Elbisco Συμμετοχών, Goody’s, Motor Oil Ελλάς και Τράπεζα Κύπρου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων Ιανουαρίου 2003.

Παρουσιάσεις

Η Τράπεζα της Ελλάδος παρουσιάζει στους εκπροσώπους του τύπου την ειδική έκδοση των αναμνηστικών νομισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, στις 15:00 μ.μ., στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων της ΤτΕ (Πανεπιστημίου 21).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων Φεβρουαρίου.

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών Ιανουαρίου.

- Κατασκευαστικές δαπάνες Ιανουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στην παροχή υπηρεσιών Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v