Η ατζέντα της Παρασκευής

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Informatics με βασικότερο θέμα της την επανέγκριση της απόφασης για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Επίσης, η εταιρία Goody’s ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης του οικονομικού έτους 2002. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα Παρουσιάσεων της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, επί της οδού Λ. Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επανέγκριση της απόφασης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 25/10/2002 για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Διάφορα άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

Η εταιρία Otenet πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 12:00 μ.μ., στην έδρα της εταιρίας στο Μαρούσι (Κηφισίας 56 & Δελφών).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Goody’s ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2002.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων Προσωρινής Απασχόλησης - CIETT, Ton Biermans και ο πρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Προσωρινής Απασχόλησης & Στελέχωσης Επιχειρήσεων - ΕΝ.Ε.Π.Α.Σ.Ε., Θανάσης Αβραμόπουλος, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών (αίθουσα ”Σαντορίνη”) και με θέμα την πορεία της προσωρινής απασχόλησης στον ευρωπαϊκό και ελληνικό χώρο.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προκαταρκτικά στοιχεία του ΑΕΠ.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τάσεων στον τομέα της Μεταποίησης (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Στοιχεία Ανεργίας Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v