Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενιή συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Αττικές Εκδόσεις, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ οι 3.225.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας Optima AEEX. Επίσης, οι εταιρίες ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Ηρακλής και Folli - Follie ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 40, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 21, 22, 23 και 26 του καταστατικού της εταιρείας περί διοικητικού συμβουλίου. 2. Τροποποίηση του άρθρου 29 του καταστατικού της εταιρείας περί διενέργειας πράξεων ανταγωνισμού. 3. Παροχή εγκρίσεως προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για συμμετοχή σε εταιρεία με παρόμοιο σκοπό.

Διάφορα

ΔΕΗ: Σύγκληση δ.σ. για την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της χρήσεως του 2002.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 3.225.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας Optima AEEX στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τιμή έναρξης τα 2,28 ευρώ και με κωδικό μετοχής ΟΠΤΙΜ /OPTIM.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης του οικονομικού έτους 2002 στις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Esperia Palace Hotel.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002.

Η εταιρία Ηρακλής ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2002.

Η εταιρία Folli - Follie ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2002.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων του τύπου με τον Τάσο Χανιώτη, μέλος του Γραφείου του Επιτρόπου Franz Fischler, αρμόδιου για τη Γεωργία και την Αλιεία, στις 12:30 μ.μ., στα γραφεία της Αντιπροσωπείας (Βασ. Σοφίας 2).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Παραγγελίες Διαρκών Αγαθών Ιανουαρίου.

- Στοιχεία Πωλήσεων νέων Κατοικιών Ιανουαρίου.

Γαλλία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Ιανουαρίου.

- Στοιχεία Επιχειρηματικής Έρευνας Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v