Η ατζέντα της Τετάρτης

Τα ετήσια οικονομικά τους αποτελέσματα ανακοινώνουν οι εταιρίες Τιτάν, Ελληνικά Πετρέλαια και Έδραση Ψαλλίδας, ενώ η εταιρία Intracom πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Τιτάν ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002.

- Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνει, σε σχετική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιείται στις 14:00 μ.μ., στα γραφείς της (Αμαλίας 54, 2ος όροφος), τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Intracom πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) διοργανώνει παρουσίαση της εταιρίας Έδραση - Χ. Ψαλλίδας, στις 17:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν η οικονομική πορεία της εταιρίας κατά το 2002, αλλά και οι νέοι στόχοι και προοπτικές που δημιουργούνται για το έτος 2003.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, στο Σύνταγμα.

Η Hellas Sat πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Hellas Sat: Η είσοδος της Ελλάδας στην δορυφορική εποχή”, στις 12:00 μ.μ., στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ (Λ. Κηφισίας 99).

Η εταιρία Sportius Hospitality πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο την ανακοίνωση των επιχειρηματικών της δράσεων στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, στις 12:30 μ.μ, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ζάππας”).

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v