Η ατζέντα της Τρίτης

Τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το έτος 2002 ανακοινώνουν η Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος και η εταιρία Αργυροματαλλευμάτων & Βαρυτίνης. Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών, ο Ολλανδικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διοργανώνουν ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Αννάν, πραγματοποιεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ο Ολλανδικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών (VNO – NCW) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διοργανώνουν ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις 16:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Νέου Κτιρίου Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82-84).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εμπορική τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος του 2002.

Η διοίκηση της εταιρίας Aργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης πραγματοποιεί συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου, με αντικείμενο την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους 2002, στις 12:45 μ.μ., στα γραφεία της εταιρίας (Αμερικής 21α).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των εμπορευματικών συναλλαγών Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2002.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων Υπαρχουσών Κατοικιών Ιανουαρίου.

- Καταναλωτική Εμπιστοσύνη Φεβρουαρίου.

Γαλλία

- Στοιχεία Καταναλωτικών Δαπανών Ιανουαρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Ιανουαρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v