Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Εσκιμό με βασικό θέμα της την έγκριση του σχεδίου σύμβασης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας F.G. Europe, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 148.250, οι 213.780 και οι 7.500.000 νέες (ΚΟ) μετοχές των εταιριών Μπενρουμπή, Μαΐλλης και Τεχνική Ολυμπιακή αντίστοιχα, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, η Alpha Bank ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΣΚΙΜΟ Α.Β.Ε.: Έκτακτες γενικές συνελεύσεις των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στη 13:00 και στις 15:00 αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρίας, Λ. Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση του σχεδίου σύμβασης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”F.G. Europe A.E.” από την ”ESKIMO A.B.E”. 2) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 12.033.748,80€ λόγω της συγχώνευσης. 3) Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.



Διανομές μερισμάτων

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.: 0,019955 ευρώ.

Διάφορα

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την προώθηση της Ελληνοτουρκικής επιχειρηματικής συνεργασίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (Σ.Β.Β.Ε.), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (Ε.Β.Ε.Θ) και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιούνται κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις των εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Τουρκία, με τον οικονομικό και εμπορικό ακόλουθο, κ. Χ. Κουναλάκη και τον κ. Δ. Πρωτοπαπά, Α’ γραμματέα, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”J. & P. - ΑΒΑΞ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 6,16 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 148.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 3,52 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 9.514.198 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,84 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 213.780 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Μ. Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 72.647.660 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,87 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 7.500.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 132.500.000 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,64 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Αlpha Bank A.E. ανακοινώνει τα αποτελέσματα του έτους 2002 σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: - ώρα 08:30 π.μ.: έκδοση σχετικού Δελτίου Τύπου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της τραπέζης στο διαδίκτυο (www.alpha.gr) και την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr), - ώρα 09:30 π.μ.: ενημέρωση των αναλυτών και των θεσμικών επενδυτών από Μέλος της Γενικής Διευθύνσεως της τραπέζης στο Κεντρικό Κτίριο, ώρα 11:30 π.μ.: συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο του Ομίλου Alpha Bank, κ. Γιάννη Σ. Κωστόπουλο, στο Κεντρικό Κτίριο της τραπέζης, ώρα 14:30 μ.μ.: ενημέρωση διεθνών αναλυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιασκέψεως.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Ιανουαρίου.

- Κατανομή κονδυλίων Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v