Η ατζέντα της Πέμπτης

Επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Καμπάς Ακινήτων, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.220 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Αργυρομεταλλευμάτων Βαρυτίνης, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας. Επίσης, η Εθνική τράπεζα ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2002 για την τράπεζα και τον όμιλό της.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

Α. ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, στην οδό Λ. Ριανκούρ 78α, στο Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της Εταιρείας (επωνυμία). 2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού (σκοπός). 3. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η ΕΠΑ Αττικής ΑΕ και η κοινοπραξία ΕΥΔΑΠ - Άκτωρ/Ελληνική Τεχνοδομική πραγματοποιούν κοινή εκδήλωση για την υπογραφή της πρώτης σύμβασης προώθησης πωλήσεων Φυσικού Αερίου στο λεκανοπέδιο Αττικής, στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ”Vergina Hall”).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.220 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΕ ΑΡΓΥΡΟΜΕΤ/ΤΩΝ & ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 6,19 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 30.142.180 (ΚΟ) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα αποτελέσματα του έτους 2002 για την τράπεζα και τον όμιλό της στις 16:00 μ.μ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Info – Quest πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30 μ.μ., στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Ιανουαρίου.

- Εμπορικό Ισοζύγιο Δεκεμβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη των Δεικτών Ιανουαρίου.

Αγγλία

- Οικονομικά στοιχεία Δημοσίου Τομέα Ιανουαρίου.

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Ιανουαρίου.

Ευρωπαϊκή Ενωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v