Η ατζέντα της Τετάρτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Motor Oil Ελλάς και Γενική Εταιρία Κατασκευών, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 10.621.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Aspis Bank και οι 334.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Informatics, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, η τράπεζα Πειραιώς και η εταιρία Vodafone ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2002.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α2, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Απόκτηση παρά της εταιρίας δικών της μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπό τους εξής όρους: Μέγιστος αριθμός αποκτηθησομένων μετοχών: Μέχρι ποσοστού 1% επί του συνόλου των μετοχών της δηλ. Μέχρι του αριθμού των 1.107.800 μετοχών.

Μέγιστη τιμή: 10,30 ευρώ ανά μετοχή. Ελαχίστη τιμή: Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 12 μηνών. Χρονικό διάστημα: Εντός 12 μηνών από της λήψεως της σχετικής αποφάσεως υπό της Γενικής Συνελεύσεως.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΕ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στην αίθουσα Athina, στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου ESPERIA, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταφορά της έδρας της εταιρίας από την Λεωφ. Καποδιστρίου αρ. 30 στο Δήμο Αμαρουσίου, στη Λεωφ. Μεσογείων αρ. 85 στο Δήμο Αθηναίων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

3. Διάφορες ανακοινώσεις - Εγκρίσεις - Θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Διάφορα

Η πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, πραγματοποιεί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, όπου θα τον ενημερώσει για την πορεία της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Επίσης, συνοδευόμενη από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, κ. Σπύρο Καπράλο, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού της Ισπανίας, Juan Antonio Gomez Angulo, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα σχετικά με την φιλοξενία και τις υπηρεσίες που θα παρασχεθούν στους Ισπανούς αθλητές ενόψει της συμμετοχής τους στους Αγώνες, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της υποψηφιότητας της Μαδρίτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 10.621.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ’ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΑΤΕ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 36.485.000 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 334.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ ΑΕΒΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 20.541.000 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,93 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Η τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2002.

- Η εταιρία Vodafone ανακοινώνεια τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2002.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, στις 12:00, στο Ιατρικό Αθηνών (Διστόμου 5-7, Μαρούσι).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Κατασκευών νέων Κατοικιών Ιανουαρίου.

- Άδειες Κατασκευών Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v