Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Προμότα Ελλάς και Ικτίνος, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 349.910 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας PC Systems, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 129.466,70 ευρώ, λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τoν Διευθύνοντα Σύμβουλο και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1,05 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Γλυφάδα Αττικής, οδός Κάδμου 8α.

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Λυκόβρυσης 7, Μεταμόρφωση.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 349.910 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τoν Διευθύνοντα Σύμβουλο και το προσωπικό της εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 1,05 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 12.304.530 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,69 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v