Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία CPI, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 430.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της Ντεσπέκ Συμμετοχών Τεχνολογίας και οι 227.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”Ντεσπέκ Πολυμέσα Συστήματα, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και στη Γαλλία, ανακοινώνονται στοιχεία μεγεθών οικονομικής δραστηριότητας για το μήνα Ιανουάριο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

CPI Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Ταύρο, οδός Ραφαηλίδου 1, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 ΚΝ 2190/20 όπως ισχύει. 2. Αλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, διοργανώνει στο ξενοδοχείο ”Αστέρας” Βουλιαγμένης, διάσκεψη με θέμα ”Το Μέλλον της Εργασίας: Βασικές Προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής Απασχόλησης”.

Εκθέσεις

Ξεκινά η έκθεση ”COMDEX GREECE 2003”, που διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 430.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΝΤΕΣΠΕΚ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. εταιρίας, με τιμή διάθεσης μετοχής 0,62 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 32.577.900 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,20 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 227.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ” οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,88 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 3.391.750 (ΚΟ) μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 6,86 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία Δεκεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Ιανουαρίου.

- Τιμές Εισαγωγών και Εξαγωγών Ιανουαρίου.

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

Γαλλία

- Βιομηχανικές Επενδύσεις Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v