Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 388.100 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Περσεύς και οι 83.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Cosmote, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Logismos Μηχανολογιστική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος διοργανώνουν συνέντευξη τύπου του διοικητού της ΕΤΕ, Θεόδωρου Β. Καρατζά.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Logismos Μηχανολογιστική Α.Ε: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

H Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: ”Ψηφιακή Οικονομία καταλύτης για την πραγματική σύγκλιση”, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκη, στις 19:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα Μακεδονία.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 388.100 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής ΑΒΕΕ” που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 143.597 ευρώ, λόγω ασκήσεως, από μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας (σύνολο 35), δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών, με τιμή διάθεση 0,37 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 14.06.2003.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 83.250 νέες, κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω μερικής ασκήσεως από τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, συνολικά 13 άτομα, δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σε τιμή διάθεσης μετοχής 8,24 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της 6.9.2000, της 12.6.2001 και της 21.2.2002 και του άρθρου 13 παρ.9 του Κ.Ν. 2190/1920.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,30 ευρώ (από 0,2935 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ-MODA BAGNO ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,63 ευρώ (από 0,60 ευρώ).

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 148.050 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”FORTHnet ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό των εταιριών του Ομίλου FORTHnet AE

Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 15.097.528 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ 8.375.450 ομολογίες μετατρέψιμες σε (ΚΟ) μετοχές και 999.540 ομολογίες μετατρέψιμες σε (ΠΟ) μετοχές, που προέκυψαν από το πρόσφατο Μ.Ο.Δ. της εταιρίας ” ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, 10-ετούς διάρκειας, κυμαινόμενου επιτοκίου, το οποίο για την πρώτη τοκοφόρο περίοδο διαμορφώνεται σε 4,58%, ονομαστικής αξίας, τιμής διάθεσης και τιμής μετατροπής ομολογίας 3,20 ευρώ. Κάθε 10 ομολογίες είναι μετατρέψιμες σε 10 μετοχές της εταιρίας, ονομαστικής αξίας 1,17 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου του διοικητού της ΕΤΕ, Θεόδωρου Β. Καρατζά, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η εταιρία ACE Hellas πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του πρώτου και πιο ολοκληρωμένου δικτυακού εργαλείου του κατασκευαστικού κλάδου, στις 12:30 μ.μ., στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα Ζάππας.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Στοιχεία Ανεργίας Ιανουαρίου.

Γαλλία

- Βιομηχανική Παραγωγή Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v