Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ οι 222.320 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Γερμανός και οι 92.630 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Inform Π. Λύκος”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Logismos Μηχανολογιστική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Δημόσιες εγγραφές

Logismos Μηχανολογιστική Α.Ε: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα ”Η Ελλάδα στον 21ο αιώνα – Άμυνα και Ανάπτυξη”, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στο Αγρίνιο.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ οι 222.320 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρίας, σε τιμή διάθεσης μετοχής 7,4 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑΑ ανέρχεται σε 39.722.320 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 11,36 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 92.630 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της ”INFORM Π. ΛΥΚΟΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 17.770.430 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 5,38 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Δεκεμβρίου.

Συνέδρια

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) πραγματοποιεί το 2ο Ετήσιο Συνέδριό του, με θέμα: ”Τουρισμός & Ανάπτυξη”, στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλλάς της Βουλιαγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v