Η ατζέντα της Δευτέρας

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Logismos Μηχανολογιστική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 13.692.227 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Ελληνική Υφαντουργία, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών. Επίσης, oι μετοχές της εταιρίας Λαννέτ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Βαρβαρέσος διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα επωνυμία ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ”.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Δημόσιες εγγραφές

Logismos Μηχανολογιστική Α.Ε: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Διανομές μερισμάτων

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ A.E.: 0,018 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 13.692.227 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών. Ετσι, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 13.692.227 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS219003001.

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 2,56 ευρώ (από 2,51 ευρώ).

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα επωνυμία ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ”, με τον ίδιο διακριτικό τίτλο ”ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ”.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή Ιανουαρίου.

- Στοιχεία νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας Οκτωβρίου.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Αλουμίνιο της Ελλάδος παρουσιάζει τις προοπτικές ανάπτυξής της, σε επενδυτική ημερίδα που διοργανώνουν η MΕΤΑΧΟΛΝΤΙΝΓΚ Α.Ε. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, στο ξενοδοχείο Elite, στην Καλαμάτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v