Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Μπαλάφας, Καρδασιλάρης, Νηρέας και Κυριακίδης, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ τα 23.059.688 δικαιώματα της εταιρίας Ridenco, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Επίσης, πραγματοποιείται συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Εσπέρια Παλάς, οδός Σταδίου αρ. 22 (αίθουσα Ολυμπία).

ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Ορφέως 152, 118 55 Αθήνα.

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρείας στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής.

Διάφορα

Πραγματοποιείται συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 9:30 π.μ., στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Σκοπός της συνάντησης, στην οποία θα προεδρεύσει ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, καθηγητής, κ. Παναγιώτης Τζωρτζόπουλος, είναι η προετοιμασία της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε., καθώς και των υποψηφίων χωρών, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 23-24 Μαΐου, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ τα 23.059.688 (ΡΙΝΤΕΔ) δικαιώματα της εταιρίας ’ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ’, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μ.Ο.Δ., διαπραγματεύσιμα από 07/2/2003 έως και 17/02/2003, με ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης, σε τιμή εκκίνησης δικαιώματος 0,01 ευρώ. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 07/02/2003 έως και 21/02/2003.

Συνέδρια

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεκριμένα για την καλύτερη προετοιμασία του Εαρινού Συμβουλίου Κορυφής του Μαρτίου, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών διοργανώνει σήμερα και αύριο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: ”Οικονομική πολιτική και νέες πηγές ανάπτυξης για την Ευρώπη: προκλήσεις και προοπτικές”, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στο Καβούρι. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις Ιανουαρίου (εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα).

- Ποσοστό Ανεργίας Ιανουαρίου.

- Αποθέματα Χονδρικού Εμπορίου Δεκεμβρίου.

- Στοιχεία Καταναλωτικής Πίστης Δεκεμβρίου.

Σάββατο 8/2

Διάφορα

Πραγματοποιείται η 39η Διάσκεψη του Μονάχου για την Πολιτική Ασφάλειας, όπου θα συζητηθούν τα εξής: Η Εξωτερική Πολιτική και η Πολιτική Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Πρόληψη Συγκρούσεων και στη Διευθέτηση Κρίσεων, ο Παγκόσμιος Αγώνας κατά της Τρομοκρατίας – Κατάσταση και προοπτικές, καθώς και ο μελλοντικός ρόλος του ΝΑΤΟ. Στη Διάσκεψη θα συμμετέχει και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της χώρας μας, Γιάννος Παπαντωνίου.



Συνέδρια

Πραγματοποιείται το Διεθνές Συνέδριο με θέμα: ”Οικονομική πολιτική και νέες πηγές ανάπτυξης για την Ευρώπη: προκλήσεις και προοπτικές”, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στο Καβούρι, που διοργανώνεται από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεκριμένα για την καλύτερη προετοιμασία του Εαρινού Συμβουλίου Κορυφής του Μαρτίου.

Κυριακή 9/2

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Κυριακούλης Ναυτιλιακή παρουσιάζει στο Σύλλογο Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ) και στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό, τις δραστηριότητες, τα οικονομικά μεγέθη και τα επενδυτικά της σχέδια, σε σχετική εκδήλωση, που πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας (Λ. Αλίμου 7, Άλιμος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v