Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Marfin Comm και Euromedica, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Σαραντής για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Στο διεθνή χώρο, ξεχωρίζει η συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN COMM Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 16, 1ος όροφος.

EUROMEDICA Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α΄ συγκρότημα γραφείων 3ος όροφος, Αθήνα 115 27.

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. 2.360 ομολογίες που προέκυψαν από το πρόσφατο Μ.Ο.Δ. της εταιρίας ”ELBISCO A.E ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”, 3-ετούς διάρκειας, σταθερού επιτοκίου 4,75%, ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης 10.000 ευρώ η κάθε ομολογία. Κάθε ομολογία είναι μετατρέψιμη σε 1.250 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., οι 22.964.625 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”MICROMEDIA – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε.” που προέκυψαν από ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών: ”ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Α. ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ Α.Ε.Ε.” & ”ΑLPHA GRAPH Α.Ε.”. Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε 0,59 ευρώ (από 0,5869 ευρώ). Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται από σήμερα σε 41.691.625 (ΚO) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,59 ευρώ.

Δημόσιες εγγραφές

Σαραντής ΑΕΒΕ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Αξίας Λιανικών Πωλήσεων Νοεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Προκαταρκτικά στοιχεία Παραγωγικότητας.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v