Η ατζέντα της Τετάρτης

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Σαραντής για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 8.748 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Κύπρου, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω μετατροπής χρεογράφων σε μετοχές.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Σαραντής ΑΕΒΕ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται συνάντηση του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, για το θέμα της ολυμπιακής προετοιμασίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παραστεί στην συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, θα έχει συνάντηση με τον Επίτροπο, αρμόδιο για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις της Ε.Ε., κ. Pedro Solbes Mira, στις 17:00 μ.μ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ οι 8.748 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω μετατροπής χρεογράφων σε μετοχές. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑΑ ανέρχεται σε 437.457.692 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Ημερίδες

Ημερίδα, με θέμα: ”Η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των εισηγμένων επιχειρήσεων το 2003” (εξεταζόμενη περίπτωση: Δρομέας ΑΒΕΕΑ), πραγματοποιείται στις 18:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Alexander, στον Λευκώνα Σερρών.

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Καπνοβιομηχανιών (Σ.Ε.Κ.) και η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωργικών Συναιτερισμών (ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.) πραγματοποιούν παρουσίαση της μελέτης της KPMG, ”Η σημασία του κλάδου καπνού για την ελληνική οικονομία”, στις 11:30 π.μ., στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Prive”).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Όμιλος Επικοινωνίας Marfin Comm πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Νέα εποχή – Νέοι στόχοι”, στη 13:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza (αίθουσα Exlporer).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Τάσεις στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών Ιανουαρίου.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Παροχής Υπηρεσιών Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v