Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Γρηγόρης Μικρογεύματα, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Σαραντής για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, η εταιρία Alpha Ασφαλιστική ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος του 2002.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στον Άλιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου, αριθμ. 8.

Δημόσιες εγγραφές

Σαραντής ΑΕΒΕ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και τις 6 Φεβρουαρίου.

Διάφορα

Σύμβαση για τη χρήση της γαλλικής γλώσσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 υπογράφεται στις 17:00 μ.μ., στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής, μεταξύ της ΑΘΗΝΑ 2004, της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και εκπροσώπων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Γαλλίας.

Πραγματοποιείται συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στις 19:00 μ.μ.. Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Α. Μητσής.

Συνέδρια

Διαρκεί το συνέδριο, με θέμα: ”Ευρώπη, Μεσόγειος και ευρώ”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών & Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο συνέδριο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: ”Το ευρώ ως διεθνές νόμισμα”.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Alpha Ασφαλιστική ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2002, σε σχετική συνέντευξη τύπου, στις 12:00 μ.μ., στα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Κτίριο ”Ωκεανός”, Μιχαλακοπούλου 48).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές Παραγγελίες Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v