Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Βαλκάν Εξπόρτ, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Ειδησεοφωνική Ελλάς είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο από +12% έως +18%. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 53.750.000 και οι 190.537 νέες (ΚΟ) μετοχές της Ευκλείδης ΑΤΕ και της EFG Eurobank Ergasias αντίστοιχα, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Δήμο Αγίου Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 53.750.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΤΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ”ΕΤΕΠ ΑΕ”, ”ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ”, ”ΟΜΑΣ ΑΤΕ”, ”ΤΡΙΤΩΝ ΑΤΕ”, ”ΑΚΤΙΣ ΑΕ” και της κατά 100% θυγατρικής εταιρίας ”ΕΡΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΤΕ”. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 87.542.000 κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 190.537 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της τράπεζας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 313.500.885 κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο είναι το +12%, το οποίο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επεκτείνεται στο +18%.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Δεκεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Στοιχεία ΑΕΠ.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Κόστους Απασχόλησης.

Αγγλία

- Στοιχεία καταναλωτικής Πίστης Δεκεμβρίου.

Γαλλία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v