Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.541.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Ντιονίκ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με διανομή δωρεάν μετοχών. Επίσης, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Χωροταξίας της Βουλγαρίας, Valentin Tserovski, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας πραγματοποιεί ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Χωροταξίας της Βουλγαρίας, Valentin Tserovski, μετά από πρόσκληση του υπουργού Ανάπτυξης, Α.Τσοχατζόπουλου. Οι δύο υπουργοί αρχικά θα έχουν κατ΄ ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων, όπου θα συζητηθούν η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και η προώθηση της αντίστοιχης περιφερειακής συνεργασίας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (REM), στον τομέα του φυσικού αερίου, όπως και το θέμα της κατασκευής του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.

Τις αναδυόμενες ευκαιρίες για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, μέσω των πλέον σύγχρονων εργαλείων πληροφορικής, παρουσιάζει η εταιρία Unisystems σε εκδήλωση με τίτλο ”Banking Forum 2003” και θέμα ”Emerging Challenges for Financial Institutions”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Divani Caravel Hotel.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.541.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕ’, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με διανομή δωρεάν μετοχών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 15.246.000 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Ημερίδες

Πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα: ”Τηλεπικοινωνίες 2003-2006: Απελευθέρωση, Γ΄ ΚΠΣ και νέες επενδύσεις.. αντίδοτο στο διεθνές κλίμα της ύφεσης”, στις 09:30 π.μ.-13:30μ.μ., στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Συνεδρίαση της επιτροπής FOMC (Νομισματική Επιτροπή) της FED.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v