Η ατζέντα της Τρίτης

Με αφορμή τη συγχώνευσή τους, οι εταιρίες ESKIMO και F.G.EUROPE πραγματοποιούν μια αναλυτική παρουσίαση των προοπτικών που δημιουργούνται με την επικείμενη ολοκλήρωση της συγχώνευσης. Επίσης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος πραγματοποιεί την τακτική συνάντηση των μελών του δ.σ. του με τους εκπροσώπους του τύπου, ενώ ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης, μιλά στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Ο πρόεδρος του Ecofin, υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, Νίκος Χριστοδουλάκης, πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες, όπου θα μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Επιτροπή ITRE (Bιομηχανία, Εξωτερικό Εμπόριο και Ενέργεια) και την Οικονομική-Νομισματική Επιτροπή.

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Αλγερία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αμπντελαζίζ Μπουντεφλίκα, με τον ομόλογό του αντιστράτηγο Μοχάμεντ Λαμαρί, καθώς και με τη ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της Αλγερίας. Τα θέματα που θα συζητηθούν από τις δυο αντιπροσωπείες είναι οι εξελίξεις στο Μεσογειακό Διάλογο και τη Μεσογειακή Διάσταση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας, το θέμα του Ιράκ και η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μεσανατολικό, αλλά και οι εξελίξεις στο θέμα της διεθνούς τρομοκρατίας.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια της συγχώνευσης των εταιριών ESKIMO ΑΒΕ και F.G.EUROPE AE τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών πραγματοποιούν στις 15:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα (floor) του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (Σοφοκλέους 10), μια αναλυτική παρουσίαση των προοπτικών που δημιουργούνται με την επικείμενη ολοκλήρωση της συγχωνεύσεως με την απορρόφηση της F.G. EUROPE AE από την ESKIMO ΑΒΕ, σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Χρηματιστηριακής Αγοράς.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 13:30 μ.μ., στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, στο Σύνταγμα.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Διαρκών Αγαθών Δεκεμβρίου.

- Στοιχεία Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Ιανουαρίου.

- Στοιχεία Πωλήσεων νέων Κατοικιών Δεκεμβρίου.

- Συνεδρίαση της επιτροπής FOMC (Νομισματική Επιτροπή) της FED.

Αγγλία

- Στοιχεία Καταναλωτικής Πίστης Δεκεμβρίου.

Γαλλία

- Στοιχεία νέων Κατασκευών Δεκεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ενωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v