Η ατζέντα της Δευτέρας

Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Optima AEEX για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των 6.962.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Newsphone Hellas. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.650.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΕΥΑΘ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ λήγει η διαπραγμάτευση των 25.863.750 δικαιωμάτων της εταιρίας Αspis Bank ΑΤΕ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Δημόσιες εγγραφές

Optima ΑΕΕΧ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, στον κλάδο ”ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ”, οι 6.962.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΝΙΟΥΣ”, κωδικό ISIN GRS457003002 και τιμή διάθεσης μετοχής 6,2 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Λήγει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 25.863.750 δικαιωμάτων (ΑΣΠΤΔ) της εταιρίας ’ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΑΤΕ’, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης λήγει στις 30/1/2003.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.650.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΤ. ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 18.150.000 κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ταξινόμησης, ο τίτλος του κλάδου: ”ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – TELECOMMUNICATIONS EQUIPMENT”, αλλάζει σε: ”ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - TELECOMMUNICATIONS EQUIPMENT & APPLICATIONS”.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Forthnet, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 110.000 συνδέσεων στις υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας μέσα στο 2002, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στη 13:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (Λ. Συγγρού 115, Αθήνα), αίθουσα Ballroom.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Υπαρχουσών Κατοικιών Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v