Η ατζέντα της Πέμπτης

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Optima ΑΕΕΧ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Ντιονίκ διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 10.731.892 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας Καμπάς και οι νέες 3.861.066 (ΚΑ) μετοχές της Επίλεκτος Κλωσ/ργία, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Optima ΕΕΧ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται το Άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ε.Ε. στο Ναύπλιο.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μανώλης Σοφ. Στρατάκης, πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ενώπιον της Επιτροπής Βιομηχανίας, Εξωτερικού Εμπορίου, Έρευνας και Ενέργειας, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ITRE).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 10.731.892 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ’Α. ΚΑΜΠΑΣ Α.Ε ΣΥΜ/ΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ’, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 31.688.212 (ΚΑ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ’ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕ’ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο ΧΑ ορίζεται η 29/01/2003.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι νέες 3.861.066 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣ/ΡΓΙΑ ΑΕΒΕ” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 44.450.416 (ΚΑ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 45.150 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών με τιμή διάθεσης μετοχής 29,35 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 38.131.682 (ΚΟ) και 3.784.480 (ΠΟ) μετοχές.

Ημερίδες

Το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Σχέσεων με Επενδυτές (Hellenic Investor Relations Institute – H.I.R.I.) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Αναλυτές και IROs, θέματα Επικοινωνίας και Πληροφόρησης”, που πραγματοποιείται στις 16:30 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Την ημερίδα θα προλογίσει ο πρόεδρος του ΧΑ, Δρ. Παναγιώτης Αλεξάκης.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος διοργανώνει συνέντευξη τύπου με ομιλητή τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Νίκο Χριστοδουλάκη, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η εταιρία Tellas Α.Ε. πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30 μ.μ., στο Μέγαρο Μελά, οδός Αιόλου 93 και Σοφοκλέους (Πλατεία Κοτζιά).

Διεθνείς εξελίξεις

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Ανακοίνωση του Δείκτη των Δεικτών Δεκεμβρίου.

Αγγλία

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v