Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 479.888 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan). Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, αναμένονται στοιχεία για την κατανομή κονδυλίων του μηνός Δεκεμβρίου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλες, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ακης Τσοχατζόπουλος, παρουσιάζει στο Ευρωκοινοβούλιο τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, στα μέλη της Επιτροπής Βιομηχανίας, Ενέργειας, Έρευνας και Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (09.00 π.μ.) και στη συνέχεια στα μέλη της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς (16.00 μ.μ.). Επίσης, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναπτύσσει τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας ενώπιον των μελών της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 17:30 μ.μ..

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 479.888 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan), με τιμή διάθεσης μετοχής 5,00 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 85.931.676 κοινές ονομαστικές μετοχές. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 12,98 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει συνέντευξη τύπου μέσω εικονοδιάσκεψης (videoconference) από το δορυφορικό δίκτυο Europe by Satellite, του Επιτρόπου Franz Fischler, αρμόδιου για θέματα Γεωργίας και Αλιείας και με θέμα τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, στις 15:30 μ.μ., στα γραφεία της (Βασ. Σοφίας 2).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατανομή Κονδυλίων Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v