Η ατζέντα της Τρίτης

Tα θέματα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, τις προοπτικές της, καθώς και τις προτάσεις της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας αναπτύσσει σε ειδική εκδήλωση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, ενώ οι υπουργοί Ανάπτυξης και Εργασίας, Ακης Τσοχατζόπουλος και Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιούν επίσκεψη στις Βρυξέλλες.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μετάλλου διοργανώνουν ειδική εκδήλωση στις 12:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, θα αναπτύξει τα θέματα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, τις προοπτικές της, καθώς και τις προτάσεις της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας.

Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλες πραγματοποιεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Ακης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να παρουσιάσει, σε σειρά συναντήσεων με τα μέλη των αρμοδίων Επιτροπών του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και ενώπιον διεθνών διασκέψεων, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ΥΠΑΝ στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποιεί την εναρκτήρια ομιλία σε Διεθνή Διάσκεψη με θέμα τη ”Βιομηχανική πολιτική στη διευρυμένη Ευρώπη”, που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις 10:00 π.μ..

Ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες, προκειμένου να αναπτύξει στο Ευρωκοινοβούλιο τις θέσεις της Ελληνικής Προεδρίας για το Συμβούλιο Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων στο οποίο προεδρεύει.

Συνέδρια

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ρουμανίας, Adrian Nastase, στην Ελλάδα, η Ρουμανική Πρεσβεία στην Αθήνα διοργανώνει οικονομικό φόρουμ στις 16:30 μ.μ., στην ”Αίγλη” Ζαππείου (αίθουσα ”Ζάππας”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Κατασκευών νέων Κατοικιών Δεκεμβρίου.

- Αδειες Κατασκευών Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v