Η ατζέντα της Δευτέρας

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 42.022 νέες (ΚΟ) μετοχές της Τράπεζα Κύπρου, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω μετατροπής χρεογράφων σε μετοχές, ενώ οι μετοχές της εταιρίας ΕΥΑΘ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Επίσης, οι μετοχές των Ράδιο Κορασίδης, Σιδενόρ και Space Hellas διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,31, 0,41 και 0,32 ευρώ αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΑ οι 42.022 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω μετατροπής χρεογράφων σε μετοχές. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑΑ ανέρχεται σε 437.448.944 κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΕΕΑΕ ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,31 ευρώ (από 0,30 ευρώ).

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,41 ευρώ (από 0,3668 ευρώ).

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”SPACE HELLAS AE” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,32 ευρώ (από 0,30 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ’ΕΤ. ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΕ’ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών (δ΄τρίμηνο 2002).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v