Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 17.585.374 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Κεραμεία Αλλατίνη, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Επίλεκτος Κλωσ/ργία είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Επίσης, η εταιρία Μύλοι Λούλη πραγματοποιεί επαναληπτική συνέλευση, ενώ η εταιρία ΕΥΑΘ διανέμει στους ήδη υφιστάμενους κατόχους μετοχών της 1.650.000 δωρεάν μετοχές.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ : Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στη Σούρπη Μαγνησίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας δια κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών από διαφορά αναπροσαρμογής της αξίας των παγίων της εταιρίας σύμφωνα με το Ν. 2065/92 και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

2. Αλλα θέματα.

Διάφορα

Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Θεόδωρος Καρατζάς, εγκαινιάζει στις 18:30 μ.μ., το νέο κτίριο του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 146.



Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης eEurope 2005, η Ελληνική Προεδρία και η Γενική Γραμματεία του υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πραγματοποιούν ”ευρωπαϊκό σεμινάριο σχετικά με τους στόχους των πολιτικών για το ηλεκτρονικό επιχειρείν” σε αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου, όπου θα συμμετάσχουν στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι υπουργείων και κυβερνητικών φορέων και οργανισμών από τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθηγητές ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, καθώς και εκπρόσωποι τεχνολογικών και ερευνητικών ιδρυμάτων.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 17.585.374 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΤΕ”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Ετσι, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 17.585.374 κοινές ονομαστικές μετοχές, με κωδικό ISIN GRS071003008.

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣ/ΡΓΙΑ ΑΕΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα κοινή ανώνυμη μετοχή δωρεάν, για κάθε 10 παλαιές κοινές ανώνυμες μετοχές, αφαιρουμένων των 1.978.690 κοινών ανωνύμων μετοχών που έχει εξαγοράσει η εταιρία, στα πλαίσια του άρθρου 16 του Ν. 2190/20. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση τη εταιρίας.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,08 ευρώ.

* Η εταιρία ΕΥΑΘ ΑΕ διανέμει 1.650.000 δωρεάν μετοχές σε αναλογία 1/10 στους ήδη υφιστάμενους κατόχους μετοχών της.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό Ισοζύγιο Νοεμβρίου.

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Δεκεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ενωση

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v