Η ατζέντα της Πέμπτης

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του εργοστασίου της στα Οινόφυτα Βοιωτίας πραγματοποιεί η εταιρία Eurodrip, ενώ ο υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Ρέππας, ενημερώνει τους εκπροσώπους του τύπου για θέματα του υπουργείου. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, ανακοινώνεται ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου, ενώ στη Γερμανία αναμένονται οικονομικά στοιχεία για το 2002.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Η εταιρία Eurodrip ΑΒΕΓΕ πραγματοποιεί τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του εργοστασίου της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στις 16:30 μ.μ..

Ημερίδες

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας ”Κωνσταντίνος Καραμανλής”, η Γενική Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ πραγματοποιούν ημερίδα με θέμα: ”Ευρωπαϊκό Σύνταγμα: Μια δημόσια συζήτηση”, στις 18:00 μ.μ., στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιεί ενημέρωση τύπου, στις 11:00 π.μ., για θέματα του υπουργείου, καθώς και για το Άτυπο Συμβούλιο του Ναυπλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στις 23 και 24 Ιανουαρίου.

Η SAP πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο τεχνολογικές εξελίξεις στρατηγικής σημασίας, που θα αλλάξουν τα δεδομένα όσον αφορά στην αξιοποίηση των Web services από τις επιχειρήσεις και θα καθορίσουν την ανάπτυξη των εφαρμογών νέας γενιάς, στις 16:00 μ.μ., παρουσία του Shai Agassi, μέλους του ΔΣ της SAP AG.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου.

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

Γερμανία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του ΑΕΠ (2002).

- Στοιχεία Ελλειμματικού Προϋπολογισμού (2002).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v