Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Τράπεζα Αττικής, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ”ΕΓΝΚΔ” και ”ΕΓΝΠΔ” της Εγνατία Τράπεζα στο ΧΑ, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μ.Ο.Δ. και διαγράφονται από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 25.863.750 δικαιώματα της Αspis Βank, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην αίθουσα ΒΙΚΕΛΑ του ισογείου του επί της οδού Ακαδημίας 54, Αθήνα, ακινήτου της τράπεζας Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 2. Αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών, συμμετοχή των εργαζομένων στην αύξηση με περιορισμό του δικαιώματος προτίμησης παλαιών μετόχων.

3. Αγορά ιδίων μετοχών της τράπεζας Αττικής ποσοστού μέχρι 10% σύμφωνα με το άρ.16 παρ.5 του κ.ν 2190/1920.

Διάφορα

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιεί συνάντηση με τους φορείς του νομού Αργολίδας, στις 11.00 π.μ., στη νομαρχία Αργολίδας, ενόψει της πραγματοποίησης του Άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ε.Ε., που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 23 και 24 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο επίσκεψής τους στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο Ναύαρχος Thomas H. Collins, αρχηγός της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, οι συνοδεύοντες αξιωματικοί και ο αμερικανός πρέσβης, κ. Τh. Miller, πραγματοποιούν συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Γιώργο Ανωμερίτη, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, κ. Χρ. Δελημιχάλη και τους Γ.Γ. του ΥΕΝ, κ.κ. Λ. Λαμπρόπουλο και Ν. Θωμόπουλο, στις 12:00 μ.μ., στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 25.863.750 δικαιώματα (ΑΣΠΤΔ) της εταιρίας ’ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΑΤΕ’, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 15/1/2003 έως και 24/1/2003, με ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης, σε τιμή εκκίνησης δικαιώματος ευρώ 0,01. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 15/1/2003 έως και 30/1/2003.

* Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ’ΕΓΝΚΔ’ και ’ΕΓΝΠΔ’ της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ” στο ΧΑ, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μ.Ο.Δ. και διαγράφονται από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 10/12/2002 έως και 20/01/2003.

Παρουσιάσεις

Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος πραγματοποιεί την πρώτη παρουσίαση του νέου κτιρίου του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας (Γ΄ Σεπτεμβρίου 146), στις 13:30 μ.μ..

Η πρόεδρος Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και το διοικητικό συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 πραγματοποιούν την παρουσίαση της Ολυμπιακής Δάδας, στις 12:00 μ.μ.,

στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΘΗΝΑ 2004. Στην εκδήλωση θα παραστεί o πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Dr. Jacques Rogge.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Telestet πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τα στοιχεία πελατών της για το τελευταίο τρίμηνο του 2002, καθώς και την είσοδό της στη σταθερή τηλεφωνία, στις 11.30 π.μ., στην έδρα της TELESTET (Auditorium, κτίριο Γ΄, Λεωφ. Κηφισίας 66, Μαρούσι).

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Καθηγητής Σταύρος Θωμαδάκης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα ”Η Ελληνική Προεδρία και οι πρωτοβουλίες στον τομέα της Κεφαλαιαγοράς”, στη 13:00 μ.μ., στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους 10.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Δεκεμβρίου.

- Επιχειρηματικά Αποθέματα Νοεμβρίου.

- Εκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές το χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Στοιχεία Ανεργίας Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v