Η ατζέντα της Τρίτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ιντρακόμ, Ιντραλότ και Υγεία. Επίσης, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με ομιλητές τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Jacques Rogge και την πρόεδρο της Αθήνα 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Στο διεθνή χώρο αναμένεται η ανακοίνωση δεικτών οικονομικής δραστηριότητας, καθώς και στοιχείων βασικών οικονομικών μεγεθών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής, περί σκοπού.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε., στην Παιανία Αττικής (19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκόπουλου, Β΄ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκφραση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας μόνο σε Ευρώ με τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρίας.

2. Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού αυτής, περί σκοπού.

3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στον 4ο όροφο του κτιρίου της έδρας της εταιρίας (Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας, τροποποίηση του σχετικού άρθρου 4 του Καταστατικού.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Εισροών και Εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία για το μήνα Νοέμβριο.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, παρουσιάζει, σε σχετική συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 12:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Εργατικής Εστίας (Αγησιλάου 10), τα νέα προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος πραγματοποιεί γεύμα - συνέντευξη τύπου, με ομιλητές τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Jacques Rogge και την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 11.30 π.μ., στα γραφεία του συνδέσμου (Πλ. Μοριχόβου 1, 6ος όροφος), όπου θα παρουσιασθούν ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων του ΣΒΒΕ για το α΄ εξάμηνο του 2003, καθώς και οι θέσεις του συνδέσμου στα κύρια θέματα οικονομικής πολιτικής.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Δεκεμβρίου.

- Τιμές Εισαγωγών και Εξαγωγών Δεκεμβρίου.

Αγγλία

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου.

- Εμπορικό Ισοζύγιο Νοεμβρίου.

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Νοεμβρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου.

Ιταλία

- Ανακοίνωση του δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v