Η ατζέντα της Δευτέρας

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.379.733 νέες μετοχές της εταιρίας ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των 17.585.374 μετοχών της εταιρίας ”ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ”, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ζακ Ρόγκ και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, κ. Ντένις Οσβαλντ, πραγματοποιούν επίσκεψη στην Αθήνα.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, παύει η διαπραγμάτευση των 17.585.374 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΤΕ” και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές.

Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 17/1/2003.

* Από σήμερα: α) εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.379.733 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ” & β) Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε ευρώ 2,38 (από ευρώ 0,80 ). Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 27.569.333 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,38 ευρώ, οι οποίες είναι διαπραγματεύσιμες με νέα επωνυμία ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και διακριτικό τίτλο ”ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v