Η ατζέντα της Πέμπτης

Με μέγιστο πρώτο όριο ημερήσιας διακύμανσης το +12%, το οποίο επεκτείνεται στο +18% θα είναι διαπραγματεύσιμες από σήμερα οι μετοχές της Fashion Box, ενώ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος θα διαπραγματεύονται οι μετοχές της Μύλοι Λούλη. Οι Αlfa Alfa Energy και Περσεύς πραγματοποιούν σήμερα έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.7.2001-30.6.002, 0,018 ευρώ ανά μετοχή.

* Από σήμερα 9/1/2003, οι μετοχές της εταιρίας ”FASHION BOΧ ΕΛΛΑΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο είναι το +12%, το οποίο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επεκτείνεται στο +18%.

Γενικές Συνελεύσεις

ALFA ALFA ENERGY: Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, ώρα 13:00, στην έδρα της εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής, στο Δήμο Ασπροπύργου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση άρθρων 10 παρ.2, 28 παρ. 1 εδ. η και 28 παρ. 4 του Καταστατικού. 2. Εκλογή νέου ΔΣ κατ’ εφαρμογήν του Ν. 3016 ”Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης”.

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Eκτακτη Γενική Συνέλευση, ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της Λεωφ. Βασ. Σοφίας 4, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30.9.2002 για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. 2. Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 4. Έγκριση της πρόσθετης πράξης που παρατείνει τη ”Σύμβαση συμμετοχής σε ανώνυμες εταιρίες – προσύμφωνο αγοραπωλησίας μετοχών” μεταξύ της εταιρίας και της VETERIN Α.Β.Ε.Ε. 5. Έγκριση συμβάσεων με μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρίας.

Διάφορα

Η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος, κα Margot Wallstrom, θα επισκεφτεί σήμερα, στις 12.30 τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Κωπηλασίας στο Σχοινιά, συνοδευόμενη από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κα Βάσω Παπανδρέου και την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εβδομαδιαίες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας

- Αποθέματα χονδρικής

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v