Η ατζέντα της Τετάρτης

Πραγματοποιείται σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας Εμπεδος και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς επίσης και συνέντευξη με θέμα ”το πρόγραμμα της Ελληνικής Προεδρίας στους τομείς Πολιτισμού – Αθλητισμού” από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στις ΗΠΑ ανακοινώνεται η Καταναλωτική Πίστη.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές Συνελεύσεις

ΕΜΠΕΔΟΣ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, ώρα 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στην Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προέγκριση για την σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικούς Διευθυντές ή Διευθυντές της Εταιρίας, και συγγενείς αυτών μέχρι και τρίτου βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920. 2. Τροποποίηση των άρθρων 12, 16, 17 και 20 του Καταστατικού της Εταιρίας. 3. Εγκριση αναπλήρωσης κενής θέσης ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διάφορα

Η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργου Ανωμερίτη πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 11:00.

Συνέντευξη με θέμα, τη παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικής Προεδρίας στους τομείς του Πολιτισμού – Αθλητισμού, παραθέτει σήμερα 8 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ, ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική Πίστη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v