Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Medicon Hellas, Μύλοι Λούλη, Βογιατζόγλου Systems, Καμπάς και Γενέρ, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Κεραμεία Αλλατίνη διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 5.860.012 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Flexopack, που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΜΕDICON HELLAS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα και στα επί της οδού Μελίτωνα 5, στο Γέρακα Αττικής, γραφεία της εταιρίας.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη Σούρπη Μαγνησίας.

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, 12ο χλμ, Μεταμόρφωση.

Α. ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 09:30, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Ακακιών 39 και Μονεμβασίας στο Δήμο Αμαρουσίου.

ΓΕΝΕΡ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Αρχελάου 28, Αθήνα.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΤΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές δωρεάν, για κάθε 10 παλαιές κοινές ανώνυμες μετοχές. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. θα ανακοινωθεί προσεχώς από την εταιρία.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,48 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 5.860.012 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’FLEXOPACK AEBEΠ’ που προέκυψαν από το πρόσφατο SPLIT των μετοχών της εταιρίας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 11.720.024 κοινές ονομαστικές μετοχές.



Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Νοεμβρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης, πραγματοποιεί στη 13:00 συνέντευξη τύπου για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρείας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων Υπαρχουσών Κατοικιών Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v