Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Intracom Κατασκευές, Ντιονίκ, Δάριγκ, Μοχλός, Κλωστήρια Ναούσης, Fanco, Δούρος και Λαννέτ, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 361.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Παΐρης, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χιλ. Νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β΄ Συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα από Παιανία προς Μαρκόπουλο).

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι.

FANCO A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι.

ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην Πάτρα, Μαραγκοπούλου 80.

ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, Χειμάρρας 6, Mαρούσι.

ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 113).

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην έδρα της εταιρίας, στις Αχαρνές Αττικής, οδός Αριστοτέλους 95.

Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στην οδό Αρεθούσης 110, Χαλκίδα.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 361.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”Ε. ΠΑΙΡΗΣ ΑΒΕΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη Δ.Σ., το προσωπικό της και τα στελέχη θυγατρικής της, με τιμή διάθεσης μετοχής 1 ευρώ. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 3.977.173 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων νέων Κατοικιών Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Ποσοστό Ανεργίας Νοεμβρίου.

- Στοιχεία νέων Κατασκευών Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v