Η ατζέντα της Δευτέρας

Τέλος εποχής από σήμερα για την ΕΤΕΒΑ λόγω της απορρόφησης της από την Εθνική Τράπεζα, ενώ με πρώτο όριο το +12% θα είναι από σήμερα διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ οι μετοχές της New Milleninnium. Οι εταιρίες CPI και Πρόοδος πραγματοποιούν τις γενικές τους συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα 23/12/2002, οι μετοχές της εταιρίας ”NEW MILLENNIUM INVESTMENTS A.E.E.X.” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο είναι το +12%, το οποίο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επεκτείνεται στο +18%.

* Παύει από σήμερα η διαπραγμάτευση των 49.919.028 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”ΕΤΕΒΑ”, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”.

* Από σήμερα, οι μετοχές της ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της ”ΕΤΕΒΑ”, με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης ανταλλάσσει 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές με 3 νέες (ΚΟ) μετοχές της απορροφώσας (αφαιρουμένων των μετοχών που κατέχει η απορροφώσα) και β) κάθε μέτοχος της απορροφώσας ανταλλάσσει 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή με 1 νέα (ΚΟ) μετοχή. Η ημερομηνία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της Τράπεζας

Γενικές συνελεύσεις

CPI Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Ταύρο, οδός Ραφαηλίδου 1.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Esperia Palace, Σταδίου 22.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προσωπικό Εισόδημα

- Προσωπικές Καταναλωτικές Δαπάνες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v