Η ατζέντα της Παρασκευής

Με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,49 ευρώ θα διαπραγματεύονται από σήμερα οι μετοχές της Δέλτα Συμμετοχών, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Καραμολέγκος προκειμένου να μετατραπούν σε ονομαστικές. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι θυγατρικές της ΑΤΕ, με θέμα τη συγχώνευσή τους.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα 20/12/2002, oι μετοχές της εταιρίας ”ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,94 ευρώ (από 2,9347 ευρώ).

* Παύει από σήμερα η διαπραγμάτευση των 9.742.920 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ” και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 31/12/2002.

Γενικές συνελεύσεις

QUALITY & RELIABILITY Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Χολαργού Αττικής (οδός Μεσογείων 246).

ΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στην Αθήνα, και στα επί της Λ. Συγγρού 4-6, 1ος όροφος, γραφεία της εταιρίας ΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Α.Ε.Ζ.Υ..

ΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Α.Ε.Ζ.Υ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Λ. Συγγρού 4-6, 1ος όροφος).

RAINBOW COMPUTER Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Hλία Hλιού 75 (5ος όροφος), N. Kόσμος.

ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (Μάνδρα Αττικής Λούτσας και Πελοποννήσου).

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00.

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στο Δήμο Ασπροπύργου, στην έδρα της εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- ΑΕΠ

Γαλλία

- Πληθωρισμός Νοεμβρίου

- Εμπορικό Ισοζύγιο Οκτωβρίου

- Καταναλωτικές Δαπάνες Νοεμβρίου

Σήμερα, Σάββατο

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Α/ Β’ Επαναληπτική εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου.

Β/ Β’ Επαναληπτική εκτακτη γενική συνέλευση των κομιστών προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στη 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v