Η ατζέντα της Πέμπτης

Με νέα ονομαστική μετοχή 0,50 ευρώ θα διαπραγματεύεται από σήμερα στο ΧΑ, η εταιρία Flexopack, ενώ τέσσερις εταιρίες πραγματοποιούν τις γενικές τους συνελεύσεις. Στις 9.00 συνεδριάζει το δ.σ. του ΧΑ, ενώ στις 12.00 αυτό της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές Πράξεις

Από σήμερα 19/12/2002, οι μετοχές της εταιρίας FLEXOPACK είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,50 ευρώ (από 0,75 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα δωρεάν παραλαβής 1 νέας κοινής μετοχής για κάθε 1 παλαιά κοινή μετοχή (SPLIT). Η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται στις 30/12/2002.

Γενικές συνελεύσεις

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στην έδρα της εταιρίας, στο 5ο χιλ. Λ.ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ, στην θέση Σταμάτη Μίχα Κορωπί.

Η ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, οδός Καρ. Σερβίας αρ. 8, Αθήνα.

EVEREST Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA.

Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ MODA BAGNO Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αναπαύσεως 50, Χαλάνδρι.

Διάφορα

* Σήμερα λήγει η δημόσια εγγραφή της Νewsphone Hellas

* Στις 9.00, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η συνεδρίαση του δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ οι εκλογές των εργαζομένων σε αυτό για την αναδειξη εκπροσώπου στη νέα Διοίκηση του

Χρηματιστηρίου θα λάβουν χώρα μεταξύ των ωρών 10.00 και 12.30.

* την ίδια περίπου ώρα, στις 12.00, συνεδριάζει το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

* Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ , Λευτέρης Αντωνακόπουλος πραγματοποιεί ενημερωτική συνάντηση, στις 21:00 μ.μ., στο διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ (Λεωφ. Κηφισίας 99, Μαρούσι, αίθουσα Γ΄πτέρυγας).

* Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του ΧΑ, με στόχο την ενημέρωση των επενδυτών, διοργανώνει τρίωρο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2002.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδόματος ανεργίας

- Ο δείκτης των δεικτών

- Προϋπολογισμός Νοεμβρίου

Αγγλία

- Λιανικές Πωλήσεις Νοεμβρίου

Γαλλία

- Οικονομικό Report για το σύνολο του 2002 από το Οικονομικό Ινστιτούτο της Γαλλίας ΙNSEE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v