Η ατζέντα της Τετάρτης

Πρεμιέρα σήμερα για τη Νew Millennium στο ΧΑ, η Ξυλεμπορία εισάγει στο χρηματιστήριο της μετοχές που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ η Νexus εισάγει τις μετοχές που μετέτρεψε από ανώνυμες σε ονομαστικές. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Κλαουδάτος, ενώ αναστέλλεται η διαπραγμάτευση για τη Μicromedia Britannia.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”Κύρια Αγορά” του ΧΑ, στον κλάδο ”Εταιρίες Επενδύσεων”, οι 18.310.000 κοινές μετοχές της εταιρίας ”New Millennium Investments”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΜΙΛΕΝ”, κωδικό ISIN GRS455003004 και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης 1,60 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Από σήμερα 18/12/2002, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι νέες 388.472 κοινές και 119.560 προνομιούχες μετοχές της εταιρίας ”Ξυλεμπορία” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 2.330.832 κοινές και 717.360 προνομιούχες μετοχές.

* Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 7.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΝΕΧUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Στις 18/12/2002, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 7.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, με κωδικό ISIN GRS436003008.

* Παύει σήμερα η διαπραγμάτευση των 21.464.625 κοινών μετοχών της εταιρίας ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία MICROMEDIA – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ.

* Από σήμερα, αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των 18.727.000 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”MICROMEDIA – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ”, για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ”.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο PARK, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα.

Δημόσιες εγγραφές

Newsphone Hellas: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

* Η καθιερωμένη συνάντηση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργου Ανωμερίτη με τους ναυτιλιακούς συντάκτες θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ. αντί 11:00 π.μ., λόγω συμμετοχής του κ. Υπουργού σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

* Η Μetaholding και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, διοργανώνουν Επενδυτική Ημερίδα στη Λαμία, με την υποστήριξη του Χρηματιστηρίου Αξιών, του Χρηματιστηρίου Παραγώγων και του ΣΕΔ. Οι εταιρίες που θα λάβουν μέρος είναι οι: Ατλάντικ, Αεγέκ, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Lavipharm, EFG Eurobank Ergasias και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών - Αγορά Παραγώγων.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό Ισοζύγιο

Αγγλία

- Δείκτης Ανεργίας Νοεμβρίου



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v