Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ατλάντικ με κυριότερα θέματα ημερήσιας διάταξης την εκποίηση της συμμετοχής στην εταιρία ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΑΛΗΝΟΣ ΜΠΑΛΗΣ, καθώς και την εκλογή και δεύτερου Αντιπροέδρου. Στο διεθνή χώρο αναμένεται η ανακοίνωση βασικών δεικτών και στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας που βρίσκεται στην Λεωφ. Βουλιαγμενης 516, Δήμος Αλίμου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Κεφαλαιοποίηση υπεραξίας αναπροσαρμογής αξίας ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2065/1992 και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Εκλογή και Δεύτερου Αντιπροέδρου με τροποποίηση του άρθρου 21 του καταστατικού (Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου). 3. Εκποίηση της συμμετοχής μας στην εταιρεία ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΑΛΗΝΟΣ ΜΠΑΛΗΣ ΑΕ. 4. Έγκριση Αμοιβών σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου με εξαρτημένη σχέση εργασίας.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Επίτροπος, κ. Erkki Liikanen, αρμόδιος για τις Επιχειρήσεις και την Κοινωνία των Πληροφοριών, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρ. Βερελή στις 10:45 π.μ. και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Α. Τσοχατζόπουλο στις 12:00 μ.μ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά Αποθέματα Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Νοεμβρίου.

Γαλλία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Οκτωβρίου.

Σάββατο 14/12

Γενικές συνελεύσεις

ΔΑΝΕ SEA LINE: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην συνεδριακή αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου ΑΚΤΑΙΟΝ, Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος, με βασικότερο θέμα ημερήσια διάταξης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 6.217.062,31 ευρώ με την έκδοση νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,59 ευρώ εκάστης που θα διατεθούν προς 0,59 ευρώ η κάθε μία, κατά προτίμηση μεταξύ των παλαιών μετόχων της Εταιρίας κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο Εταιρικό κεφάλαιο ήτοι, μία (1) νέα μετοχή, για κάθε οκτώ (8) παλαιές και οι οποίες σε περίπτωση μη αναλήψεώς τους από τους παλαιούς μετόχους θα διατίθενται ελεύθερα από το Δ.Σ. της Εταιρίας σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της. Αν η κάλυψη του ποσού της αύξησης δεν είναι πλήρης το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξάνεται μέχρι του τελικού ποσού της κάλυψής του.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το πολυσυνέδριο ”Money Show 2002” στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 15/12

Διάφορα

Στα πλαίσια του Money Show Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ) πραγματοποιεί εκδήλωση στις 16:00-18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ Ι).

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το πολυσυνέδριο ”Money Show 2002” στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v