Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Σιδενόρ, ενώ oι μετοχές της εταιρίας Ξυλεμπορία είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1,32 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Στο διεθνή χώρο αναμένεται η ανακοίνωση στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43 – Αθήνα, με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την ανάκληση των αποφάσεων της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 2.10.2002 σχετικά με: α) τη συγχώνευση με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών ”SOVEL A.E.” και ”Κ.Ε.Μ Α.Ε.” και του κλάδου ”Σωληνουργίας” της ανώνυμης εταιρίας ”ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.”, β) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών ”SOVEL A.E.” και ”Κ.Ε.Μ Α.Ε.” και του κλάδου ”Σωληνουργίας” της ανώνυμης εταιρίας ”ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.” και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και γ) τη μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε ευρώ και την τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

Διάφορα

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιεί συνάντηση με την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να την ενημερώσει για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε στα θέματα της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Προστασίας, στις 16:00 μ.μ., στο υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Σταδίου 29). Στη συνάντηση θα συμμετέχουν Ελληνες και ξένοι ευρωβουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΤΕΝΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1,32 ευρώ (από 1,3206 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΑ) ή (ΠΑ) μετοχή για κάθε 5 παλαιές μετοχές της ιδίας κατηγορίας αντίστοιχα. Η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται στις 18/12/2002.

Ημερίδες

H Telestet διοργανώνει ”Ημέρα Καριέρας”, με θέμα: ”Προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας από την Telestet”, στις 09:30 π.μ., στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Πραγματοποιείται η διημερίδα Cisco Expo 2002, που διοργανώνεται

από τη Cisco Systems Hellas, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί παρουσίαση των εταιριών Lamda Development, F.H.L Κυριακίδης, Veterin, SATO, Έδραση Χ.Ψαλίδας, Κυριακούλης Ναυτιλιακή, ΑΒ Βασιλόπουλος, Καρατζή, Θεμελιοδομή, Compucon, Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου και ΔΙΕΚΑΤ, στις 16:00-19:00, στην ιστορική αίθουσα του ΧΑ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Νοεμβρίου.

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Τιμές Εισαγωγών και Εξαγωγών Νοεμβρίου.

Αγγλία

- Βιομηχανική Έρευνα του CBI (Confederation of British Industry).

Γαλλία

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Οκτωβρίου.

- Μισθοδοτικές Καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v